Ekološka akcija u Sesvetama - Let's clean up Europe

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.5.2019. 18:50:02
Početak: 11.05.2019. 10:00
Ekološka akcija u Sesvetama - Let's clean up Europe

Foto: Plakat

Organizatori pozivaju sve Sesvećane  da se pridruže akciji koja je u travnju bila odgođena zbog lošeg bremena, a bit će održana ove subote, 11. svibnja.Ove subote  u Sesvetama  bit će održana ekološka akcija čišćenja jednog užeg područja od ilegalno nabacanog otpada. Čistit će se dio šume kod negdašnjeg sesvetskog auto kampa pokraj Glibokog jarka, Varaždinska 68b. Akcija u trajanju od sat i pol više od samog efekta čišćenja ima za cilj poslati u svijet poruku da umjesto okruženi prekrasnom prirodom živimo u okruženju unakažene prirode onečišćene vlastitim smećem kojeg smo upravo mi sami tu odbacili.  


Poruka bi trebala djelovati na ljudsku savjest da se otpad ne odbacuje u naš okoliš, pogotovo u uvjetima kad imamo mogućnost njegova besplatnog odlaganja na zelene otoke, reciklažna dvorišta ili dva puta godišnje besplatnog odvoza glomaznog otpada s kućnog praga.


 Akciju ove godine organizira Osnovna škola Sesvete u suradnji s mnogim organizacijama kao što je udruga Zelene i plave Sesvete, te ostali.  Za sve koji se pridruže u čišćenju osigurana su peciva i  voda. Preporuka je ponijeti zaštitne rukavice.


Akcija počinje u 10 sati u subotu, 11.svibnja na početku šume u sklopu bivšeg autokampa. 
Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2020. 9:54:46

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account