FILMMUSICORKESTAR PONOVNO MEĐU ZAGREPČANIMA

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 17.5.2020. 12:14:32
Početak: 17.05.2020. 17:31
FILMMUSICORKESTAR PONOVNO MEĐU ZAGREPČANIMA

Foto: T. Radić

Danas u nedjelju, 17. svibnja, održat će se treći koncerat s krova double-deckera za Zagrepčane koji organizira Turistička zajednica grada Zagreba. 



U vrijeme kad su klasična koncertna događanja nemoguća, ova akcija nastavlja se mini turnejom po zapadnom dijelu grada. Danas raspjevani autobus starta u 17:30 iz Gajnica i nastavit će put preko Črnomerca, a završetak nedjeljnog izdanja rezerviran je za Trešnjevku.


Na krovu  double-deckera nastupit će zagrebački Filmmusicorkestar koji su i otvorili cijelu akciju svojim nastupom prije dva tjedna, a koji je, osim brojnih građana, vidjelo i više od 35.000 gledatelja širom Hrvatske i svijeta putem prijenosa na Facebook stranicama Turističke zajednice grada Zagreba. 

Stanare Gajnica, Črnomerca i Trešnjevke  sa svojih prozora, balkona i vrtova moći će uživati u onome što su za ovu nedjelju priredili Filmmusicorkestar i TZGZ uz obavezan poziv prolaznicima na odgovorno socijalno ponašanje u postojećim okolnostima. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je, kao i do sada, prijenos uživo na  FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb .

Ako bude padala kiša koncert se odgađa za prvi slobodan, bez kiše lijepi dan o čemu će se  obavijestiti Zagrepčani.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.9.2022. 9:29:33

Create Account