FILMMUSICORKESTAR PONOVNO MEĐU ZAGREPČANIMA

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 17.5.2020. 12:14:32
Početak: 17.05.2020. 17:31
FILMMUSICORKESTAR PONOVNO MEĐU ZAGREPČANIMA

Foto: T. Radić

Danas u nedjelju, 17. svibnja, održat će se treći koncerat s krova double-deckera za Zagrepčane koji organizira Turistička zajednica grada Zagreba. U vrijeme kad su klasična koncertna događanja nemoguća, ova akcija nastavlja se mini turnejom po zapadnom dijelu grada. Danas raspjevani autobus starta u 17:30 iz Gajnica i nastavit će put preko Črnomerca, a završetak nedjeljnog izdanja rezerviran je za Trešnjevku.


Na krovu  double-deckera nastupit će zagrebački Filmmusicorkestar koji su i otvorili cijelu akciju svojim nastupom prije dva tjedna, a koji je, osim brojnih građana, vidjelo i više od 35.000 gledatelja širom Hrvatske i svijeta putem prijenosa na Facebook stranicama Turističke zajednice grada Zagreba. 

Stanare Gajnica, Črnomerca i Trešnjevke  sa svojih prozora, balkona i vrtova moći će uživati u onome što su za ovu nedjelju priredili Filmmusicorkestar i TZGZ uz obavezan poziv prolaznicima na odgovorno socijalno ponašanje u postojećim okolnostima. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je, kao i do sada, prijenos uživo na  FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb .

Ako bude padala kiša koncert se odgađa za prvi slobodan, bez kiše lijepi dan o čemu će se  obavijestiti Zagrepčani.


Vezane vijesti
Ažurirano: 27.10.2020. 11:17:40

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account