Krenite u Iran kroz Oblok

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.11.2020. 15:26:29
Početak: 12.11.2020. 18:00
Krenite u Iran kroz Oblok

Foto: Marina Krivošić

Knjižnica Sesvete u prostoru svoje čitaonice poznate još i kao Galerija Oblok, priređuje putopisno predavanje o Iranu.




U četvrtak 12. studenoga u 18 sati u prostoru Čitaonice Knjižnice Sesvete održat će se putopisno predavanje o Iranu. Predavanje će voditi Marina Krivošić, licencirani turistički vodič. 


Ovo putopisno predavanje odvest će vas na putovanje u Iran, u glavni grad Teheran i nekadašnje perzijske prijestolnice Isfahan, Perzepolis i Širaz, te u pustinjski grad Jazd. Arhitektonski dragulji koje je kroz povijest stvorio perzijski narod zaista oduševljavaju i nadahnjuju. Uz sve ljepote koje je ostavila prošlost, Iran je zemlja koja i danas ima dušu, u kojoj narod zna prigrliti kao nigdje drugdje na svijetu.


Marina Krivošić je licencirani turistički vodič, certificirani vodič interpretator, velika ljubiteljica putovanja. Posjetila je više od 50 zemalja na gotovo svim kontinentima. 


Važna napomena!

 

Predavanje će se održati u čitaonici koja zbog svoje manje veličine i aktualnih mjera protiv pandemije može primiti do (10) deset slušatelja! Prijava na predavanje je obavezna te je moguća putem emaila: kcusesvete@gmail.com na tel. 01/2002-064 ili osobno kod dežurnog informatora do srijede, 11. studenoga.  

 

Slušatelji koji se prijave na predavanje dužni su za vrijeme boravljenja u čitaonici nositi maske te na ulazu dezinficirati ruke.




Vezane vijesti
Ažurirano: 13.3.2024. 13:22:59

Create Account