Ostvarenje s Ivanom Kujundžićem za Crvene nosove

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.3.2021. 17:44:01
Početak: 02.04.2021. 18:00
Ostvarenje s Ivanom Kujundžićem za Crvene nosove

Foto: Plakat

Ostvarenje, sesvetska radionica kreativnog likovnog izražavanja uz pomoć Ivana Kujundžića priređuje radionicu za Crvene nosove."Ostvarenje" sesvetske akademske slikarice Sanele Đurinec Raič u suradnji s još jednim sesvetskim akademskim umjetnikom, kiparom Ivanom Kujundžićem održava humanitararnu prodajnu radionicu čiji že prihod biti predan Crvenim nosovima.


Dobrotvorna edukativna i interakcijska radionica za udrugu Crvene nosove, klaunovi doktori, koju sad već Ostvarenje organizira po treći put bit će održana u srijedu i petak, 31. ožujka i 2. travnja u Gimnaziji Sesvete od 18 do 20 sati. 


"Ovog puta slikat ćemo na na kamenim pločicama, kamen će nam simbolizirati spomenike kulture koji su nastradali u potresu, na kamenčićima, koje ćemo kasnije prodavati kao magnetiče, slikati ćemo nadu, sreću... ljubav, bit će veselo. Zaokružit ćemo s prodajnom radionicom za udrugu “Crvene nosove” pod našim nazivom “Djeca pomažu djeci” u središnjem parku u Dugom Selu 10. 4, a ovaj tjedan počinjemo s izradom u školi.

Gost ovogodišnje radionice je naš akademski kipar Ivan Kujundžić, koji će nas uvesti u povijest kiparstva, spomenika kulture, a i svojeg kiparstva, to će znači biti jedna interakcijska radionica", kaže i poziva voditeljica Ostvarenja Sanela Đurinec Raič. 


Sve epidemiološke mjere su uključene u ovo događanje.
Vezane vijesti
Ažurirano: 19.3.2021. 9:05:21

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account