Ovog vikenda humanitarni 1. Memorijalni turnir "Josip Briški"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.9.2020. 17:10:58
Početak: 06.09.2020. 20:00
Ovog vikenda humanitarni 1. Memorijalni turnir "Josip Briški"

Foto: Plakat

U čast tragično preminulog našeg Sesvećana, hrvatskog vojnika Jospa Briškog, njegovi prijatelji organiziraju malonogometni turnir njemu u čast i slavu.
Predstojećeg vikenda, u subotu i nedjelju, 5. i 6. rujna bit će odigrano malonogometno natjecanje 1. Memorijalni turnir "Josip Briški".Natjecanje će biti održano na igralištu Ante Starčević (Jadran film "Dubrava" ) s početkom u 10 sati kad u subotu započinje prva utakmica između momčadi Logistika HV - Favele. 


Na turniru će sudjelovati 32. ekipe iz  raznih dijelova grada, malonogometnih ekipa, njegovih prijatelja, kafića, ali i Hrvatske vojske iz raznih jedinica kao znak potpore bivšeg kolege,  MUP-a i drugih, među njima i nekoliko sesvetskih momčadi.


Uz samo sportsko natjecanje bit će i ugostiteljska ponuda, a tijekom događaja prodavat će se majice Josip Briški po cijeni 70 kn komad u dvije različite boje i tako pomoći ovom hvale vrijednom humanitarnom turniru.


"Čisti prihod koji se prikupi na turniru od prodaje majica ide obitelji Briški kao mala gesta i znak pažnje da nikada neće biti zaboravljeni, niti oni kao obitelj, ali niti Josip koji nas je sve zadužio i zaslužuje da ga nikada ne zaboravimo", kažu dečki iz organizacije.


Dođite i vi, pridružite se ovoj humanitarnoj manifestaciji, jer mi svoje ljude ne Zaboravljamo !!! Vidimo se.


Raspored natjecanja u prvom kolu turnira je ispod članka.
Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account