Zelena čistka – World Cleanup Day ove subote u Sesvetskom Kraljevcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.9.2018. 14:27:57
Početak: 15.09.2018. 09:00
Zelena čistka – World Cleanup Day ove subote u Sesvetskom Kraljevcu

Foto: Plakat

Poduzeće Agroproteinka jedno je mnogih ekološki svjesnih hrvatskih poduzeća koji sustavno sudjeluju u ovoj svjetskoj akciji i poziva sve građane da im se pridruže. 


Zelena čistka jedna je od najvećih svjetskih akcija i istog se dana održava u svim zemljama koje su se pridružile toj velikoj akciji. Hrvatska, zajedno sa 150 zemalja, sudjeluje u jednoj od najvećih akcija na svijetu! 


Zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada Zelena čistka najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj, a cilj je na čišći i zdraviji okoliš. Svi lokalni napori povezani za čišće i zelenije sutra spojeni su u Zelenu čistku. Njome se još želi potaknuti buđenje svijesti o stvaranju i važnosti odgovornog gospodarenja otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje, koja je naše zajedničko dobro i prvi je korak na tom putu.


Ovo je sedma u nizu akcija koje su započele 2012. godine. Svake je godine sve veća i veća, a prošle je u našoj zemlji sudjelovalo više od 55.500 volontera koji su prikupili i uz pomoć komunalnih tvrtki propisno zbrinuli više od 3.700 tona otpada.


Kao službeni dio cijele akcije Agroproteinka poziva sve građane na područje Sesvetskog Kraljevca, uz prostor poduzeća gdje će većina zaposlenika, a vjerujemo i mnogi građani sudjelovati u toj hvale vrijednoj akciji.   Detalje o akciji pročitajte s plakata.
Zelena čistka dio je globalnog pokreta Let’s do it! i godišnjih akcija World Cleanup (Očistimo svijet), koja okuplja aktivne građane i organizacije u najvećem  volonterskom projektu u povijesti čovječanstva 


Pridruži se i ti akciji Zelena čistka i sudjeluj u čišćenju cijeloga svijeta!


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.6.2019. 20:11:55

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account