ADRIA BUSINESS NETWORK ODRŽAN U VISOKOJ ŠKOLI ASPIRA

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 3.4.2021. 10:54:58
ADRIA BUSINESS NETWORK ODRŽAN U VISOKOJ ŠKOLI ASPIRA

Foto: Barišić

Adria Business Network #15   održan je u srijedu, 31.3.  po prvi put u Visokoj školi Aspira u Zagrebu. Tema je bila poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i susjednim zemljama, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije.



Gost predavač bio je Matija Žulj, vlasnik i direktor tvrtke Agrivi koji je govorio o digitalizaciji u poljoprivredi. Predavanje je bilopopraćeno  mnogim pitanjima iz pubike.Adria Business Network #15  održan je u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu)

Po završetku predavanja kušalo se proizvode Croatian Choco Concept te  probrana vina Vinoteke Bornstein.  

Organizatorice i voditeljice o atmosferi na događaju rekle su nam sljedeće: 

“S obzirom na cijelu situaciju s pandemijom i na ograničenje druženja od 25 osoba, mogu reći da je atmosfera bila pomalo drugačija od one na koju smo naviknuti te da je cijelo druženje ovaj put imalo dojam obiteljskog. Bilo nas je manje pa je publika mogla češće sudjelovati u raspravi sa svojim pitanjima. Stvorila se zaista lijepa interakcija između gosta predavača i svih prisutnih. Na novoj lokacija na kojoj smo sinoć po prvi put održali naš događaj, Visoka škola Aspira, unijela je jednu novu energiju u cijelu priču.” - rekla  je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu te također osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje - „Iza nas je još jedno odlično predavanje, koje je bilo iznimno poučno. Matija Žulj nam nije samo predstavio svoj poduzetnički put nego nas i educirao o hrani i njenom načinu proizvodnje. Atmosfera na našoj novoj lokaciji u Visokoj školi Aspira je bila opuštena i ugodna, uz pitanja sudionika i interakciju razvila se odlična rasprava. Nakon toga je slijedio opušten networking uz odlična pića vinoteke Bornstein.“

Na društvenim mrežama Facebook i Instagram može se saznati  detalje u vezi održavanja sljedećeg događaja.



Create Account