Zagreb i tvrtka AD PLASTIK na razini svjetske tehnologije

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.9.2018. 14:05:20
Zagreb i tvrtka AD PLASTIK na razini svjetske tehnologije

Foto: Ad platik promo

Tvrtka AD PLASTIK najveći je proizvođač plastičnih dijelova za automobilsku industriju koja u Europi ima 8 tvornica u kojima je zaposleno 3 tisuće radnika. Tri tvornice nalaze se u Hrvatskoj gdje je zaposleno čak njih 1500. Radnu jedinicu Zagreb jutros je obišao gradonačelnik Milan Bandić.


AD PLASTIK je najveći proizvođač komponenti za autoindustriju i vodeći je u razvoju i proizvodnji u ovom dijelu Europe. Naša tvornica u Zagrebu je najveća i tehnološki najsloženija. U njoj radi preko 650 radnika i ostvarujemo godišnje prihode oko 60 milijuna eura, rekao je predsjednik uprave, Marinko Došen.


Radnu jedinicu Zagreb jutros je obišao gradonačelnik Milan Bandić koji je istaknuo veliki značaj tvrtke za Grad. Čast mi je danas biti ovdje gdje demonstriramo da je Zagreb i tvrtka AD PLASTIK na razini svjetske tehnologije. Za Grad znači ovo puno - 600 zaposlenih, 600 redovitih plaća koje će prehraniti svoje obitelji. Bili bi sretni da imamo tvornicu automobila pa da ne vozimo to sve od Novog mesta do Njemačke ili Rusije, ali možda jednog dana i to bude.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.5.2020. 13:29:21

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account