Podignuta optužnica protiv majke koja je ubila 3-godišnjeg sina

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.8.2017. 22:10:15
Podignuta optužnica protiv majke koja je ubila 3-godišnjeg sina

Foto: Glas Istre

Županijsko državno odvjetništvo u Puli je, nakon dovršene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Puli optužnicu protiv 32-godišnje Chiare Pašić  i podnijelo prijedlog za primjenu maloljetničke sankcije prema 14-godišnjakinji zbog ubojstva trogodišnjeg dječaka.


Njih se tereti da su 23. svibnja 2017. zajedno i dogovorno, u stanu na adresi Akvilejski prilaz u Puli, u nakani da ga usmrte, ugušile trogodišnjeg sina Chiare Pašić, a zatim mrtvo tijelo odnijele do obale mora bivše vojarne Vallelunga i tamo ga bacile u more. Sudu je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv obje okrivljenice zbog opasnosti od ponavljanja tog kaznenog djela koje je okvalificirano kao teško ubojstvo.


Državno odvjetništvo obustavilo je istragu protiv 29-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog kaznenog djela neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela, jer nakon provedene istrage nije bilo osnovane sumnje da bi on to kaznenog djelo počinio, a niti da bi počinio neko drugo kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti, objavio je pulski DORH ne navodeći imena ni inicijale optuženih osoba.
Vezane vijesti
Ažurirano: 7.7.2020. 13:30:51

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account