Bend 4head na svoj je način zahvalio našim herojima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.5.2020. 13:01:35
Bend 4head na svoj je način zahvalio našim herojima

Foto: 4head

Novom obradom poznatog glazbenog hita „Holding Out For A Hero“ u izvedbi benda 4head izvedena "od doma" glazbenici su zahvalili našim herojima.



4head, samoborsko - zagrebački rock bend, poznat po svojim netipičnim hard rock/ska obradama MTV i domaćih pop hitova, odlučio je napraviti spot «od doma» na vlastitu obradu poznate pjesme „Holding Out For A Hero“ Bonnie Tyler iz 1984. godine i posvetiti ju svima onima koji su se herojski borili i još se bore protiv epidemijske pošasti, te svima onima koji su pomagali i još pomažu u smanjenju posljedica potresa.


Članovi banda Dinka Radonić (vokal), Igor Ferderber (gitara), Marko Duspara (bubanj) i Tino Šturlić (bas), potaknuti potresom koji je šokirao Zagreb i atmosferom pandemije koronavirusa koja je zaustavila svijet, odlučili su se na ovaj način, kroz glazbu, izraziti zahvalnost i podršku svim ljudima koji su čitavo ovo vrijeme nesebično pomagali sačuvati naš grad i stanovnike izmučene potresom i pandemijom.

 

" Posvećeno svima vama koji nam nesebično pomažete i žrtvujete se u ovo suludo doba u kojem se nalazimo. Hvala svim autorima na ustupljenim fotografijama." – poručuju nam 4head-ovci.


Pogledajte spot, u njemu su korištene fotografije mnogih koji su pomagali, a uvrštena je i jedna fotografija naše redakcije snimljena u Đurđekovcu u trenutku kada je voditelj sesvetskog Crvenog križa Željko Turčić predavao na njenoj ogradi ljekove gospođi u samoizolaciji. 


Video: 4head

Vezane vijesti
Ažurirano: 22.9.2022. 9:29:33

Create Account