HIT RUJNA: Franka s pjesmom "Prvi osjećaj" u finalu Cesarice

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.10.2020. 13:12:27
HIT RUJNA:    Franka s pjesmom "Prvi osjećaj" u finalu Cesarice

Foto:

Glasovanje za deveti po redu mjesečni hit je završilo i još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu. U konkurenciji za hit rujna bile su pjesme: "Carstvo sunca" u izvedbi Vatre, "Doza" grupe Colonia, "Fali meni ona" koju izvodi Jole te pjesme "Prvi osjećaj" u izvedbi Franke i "Sretan put" u izvedbi Mije Dimšić. 

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Prvi osjećaj" koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.


"Zaista vjerujem kako smo svi žedni ovakvih pjesama i sretna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim ju čujem, gdje god se našla! Prvi osjećaj je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, veseli me da su je ljudi prihvatili i da je na njihovim playlistama. Iskreno, bila bih najsretnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!" izjavila je Franka.


Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 9. studenog kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit listopada.


Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account