LUKA NIŽETIĆ PJEVA, PLEŠE I SVIRA #ODSOBEDOSOBE!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.3.2020. 15:44:40
LUKA NIŽETIĆ PJEVA, PLEŠE I SVIRA #ODSOBEDOSOBE!

Foto: PR

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, zajedno s Večernjim Listom i ostalim partnerima nastavlja dalje s projektom pod nazivom #Odsobedosobe!



U današnjem izdanju glazbenog projekta – Stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma, pjeva nam, svira i pleše – LUKA NIŽETIĆ! Luka nam je pripremio tri svoje pjesme – Ludilo brale, Brutalero i Amsterdam  Osim toga, Luku Nižetića i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na mnogim portalima.


Ujedinjavaju se svi glazbenici, autori i izvođači u pokušaju da iz svojih soba pošalju pozitivu. #Ostajemdoma dobilo je novu dimenziju, onu stvaranja, sviranja i pjevanja #Odsobedosobe. S obzirom na to da trenutna epidemiološka situacija u Hrvatskoj onemogućava i hrvatskim glazbenicima da rade svoj posao, projektom #Odsobedosobe želi se potaknuti zajedništvo i stvaranje jedne lijepe arhive „sobnih“ izvedbi pjesama. Osim toga, Zagreb je pogođen velikim potresom prije tjedan dana, što dodatno unosi nervozu koju upravo glazbom želimo smanjiti.


Video: PopRock.hr

Create Account