Pivovara Medvedgrad „skuhala“ Hladno pivo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.7.2019. 21:49:18
Pivovara Medvedgrad „skuhala“ Hladno pivo

Foto: Medvedgrad i Hladno pivo

Pivovara Medvedgrad i Hladno pivo potpisali su partnerski ugovor prema kojem će najstarija i najveća hrvatska craft pivovara te najpopularnija hrvatska punk rock grupa zajedno nastupati u raznim projektima. Hladno pivo Pivovare Medvedgrad   tako se spojilo s rock grupom Hladno pivo, čiji se počeci vežu uz Gajnice, zagrebačko naselje u kojem Pivovara Medvedgrad nastavlja proizvodnju u novom pogonu. 


„Ovo je još jedan veliki događaj u godini kada slavimo četvrt stoljeća postojanja. Suradnja s Hladnim pivom je nešto što smo kao klinci mogli samo sanjati, a sada smo na početku jednog divnog, dugog prijateljstva. Mislim da je ovo bitan trenutak i za hrvatsku craft industriju, jer smo pokazali da nas i najveći prepoznaju kao ravnopravnog partnera“, rekao je Ivan Nauković, voditelj prodaje i marketinga Pivovare Medvedgrad, dok su članovi Hladnog piva dodali:


 „Zanimljivo, ovo nije prvi put da se križaju putevi Hladnog piva i Medvedgrada. Prije dvadesetak godina smo dio  jednog spota snimili u Pivnici Medvedgrad.“ Premijerni nastup Hladnog piva pod novom „zastavom“ bit će upravo u dvorištu Pivovare Medvedgrad, koja 21. rujna priprema proslavu 25. rođendana u novom pogonu, kada će uz gajničke rokere nastupiti Cinkuši i Blagdan band. Tada će biti predstavljeno i pivo koje će Pivovara Medvedgrad skuhati s Hladnim pivom. Dakle, nakon više od 30 godina postojanja, osam studijskih albuma i više od tisuću koncerata Hladno pivo će konačno dobiti svoje pivo  koje će se naći i u distribuciji diljem Hrvatske, te u izvozu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.5.2020. 12:53:50

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account