Tomislav Rebak mladić iz Soblinca objavio svoj prvijenac "U Zürichu ostaje"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.4.2021. 16:38:49
Tomislav Rebak mladić iz Soblinca  objavio svoj prvijenac "U Zürichu ostaje"

Foto: Promo

Tomislav Rebak, mladi glazbenik iz Soblinca objavio je svoju prvu suautorsku pjesmu "U Zürichu ostaje", u čemu mu je pomogla izvrsna ekipa.



Tomislav je rođen  24. veljače 1995. godine. Završio je osnovnu školu u Soblincu, zatim srednju školu u Dugom Selu gdje je stekao zanimanje elektrotehničar. Trenutno radi u TŽV Gredelj kao električar na održavanju i servisiranju vlakova. Što se tiče glazbe, od malih nogu je tome privržen. Primarno je vokal, ali i školovan bubnjar, no svira i druge instrumente. Svoje slobodno vrijeme uglavnom provodi u svom studiju gdje aktivno vježba i  usavršava glazbene vještine. 


Tijekom svog glazbenog usavršavanja završio je pop rock akademiju gdje se dopunio svoju vještinu sviranja bubnjeva. Završio je i MPA-Music Production Academy: Školu glazbene produkcije i multimedije, u trajanju 3 godine, smjer produkcija. 


Tomislav Rebak javnosti se predstavlja svojim glazbenim autorskim prvijencem U Zürichu ostaje. U nastajanju ove skladbe i video spota na glazbi i tekstu uz samog Tomislava radio je Marko Mihaljević, sin poznatog skladatelja, aranžera i glazbenog producenta Branimira Mihaljevića i njegove supruge Sandre Mihaljević, redateljice spotova, koja je, između ostalog, zaslužna za video režiju i produkciju spota Albinine pjesme Tick-Tock. Marko Mihaljević svira klavir i gitaru, a svirao je i u bendovima Indire Levak i Franke Batelić. 


Boris Kapetan sudjelovao je u aranžmanu. Inače radi kao predavač na MPA te radi i kao studijski glazbenik, tonski snimatelj, audio inženjer i producent. Kao studijski muzičar i aranžer radio je na djelima raznih poznatih domaćih izvođača kao što su: Boris Novković, Jacques Houdek, Lana Jurčević, Damir Kedžo, Ivan Zak, Zsa Zsa i mnogih drugih. Za mix i master te isto u aranžmanu bio je uključen Domagoj Perišić, također predavač na MPA. Aktivno radi kao asistent u studiju Nikše Bratoša, a radio je na raznim izdanjima kao ton majstor, glazbeni producent, kompozitor ili aranžer-Plavi Orkestar, Severina, Gibonni, Goran Karan, Massimo, Tony Cetinski i mnogih drugih. 


Skladbom U Zürichu ostaje počinje, nadajmo se,  duga plodna glazbena karijera našeg sugrađana. 


Vlasnik video  spota na žalost onemogućio je gledanje na  drugim web stranicama, pa ga tako ne možete pogledati niti ovdje, iako se pregled videa bilježi na originalnom zapisu, ali ćete Tomislava lako pod njegovim imenom pronaći na Youtubu.




Vezane vijesti
Ažurirano: 11.7.2023. 12:07:07

Create Account