Bandić jutros otvorio školu Ivanja Reka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.9.2019. 13:41:26
Bandić jutros otvorio školu Ivanja Reka

Foto: Grad Zagreb

Novi objekt ima 15 učionica s pratećim kabinetima, upravni i gospodarski trakt, trodjelnu sportsku dvoranu, knjižnicu, blagovaonicu, učenički klub, te vanjska sportska igrališta. Cijena izgradnje iznosila je gotovo 100 milijuna kuna."Školu će na početku pohađati 270 učenika s područja Ivanja Reke i Resnika. Nastava će se odvijati u jednoj smjeni sa 16 razrednih odjela i dvije skupine produženog boravka", istaknula je ravnateljica Renata Buljan naglasivši da u planu imaju 26 različitih izvannastavnih aktivnosti.


"Danas smo otvorili ovo prelijepo zdanje, novu Osnovnu školu Ivanja Reka, 110. osnovnu školu u Gradu Zagrebu. S obzirom da je do danas iz Ivanje Reke svakodnevno u Osnovnu školu Frana Krste Frankopana i Osnovnu školu Žitnjak putovalo više od 200 učenika za koje je Grad Zagreb osiguravao prijevoz, iznimno sam ponosan na to da ćemo današnjim otvaranjem nove osnovne škole ovdje u naselju Ivanja Reka učenicima olakšati školovanje u mjestu u kojem žive", rekao je na otvorenju gradonačelnik Milan Bandić.


Velikoj svečanosti u Ivanjoj Reki nazočio je i predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet koji je zajedno s gradonačelnikom držao vrpcu koju je presjekla mala prvašice nove škole.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.7.2021. 12:40:40

Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account