Blizu grada, blizu srca

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 12.7.2020. 22:08:57
Blizu grada, blizu srca

Foto: Plakat

Turistička zajednica grada Zagreba i Turistička zajednica Zagrebačke županije zajedno pokreću posebnu promotivnu kampanju posvećenu Zagrebu i njegovoj okolici pod sloganom „Blizu grada, blizu srca“ / „Around Zagreb“. 



„Boravak na otvorenom, u zelenilu i prirodi, briga za zdravlje, sigurnost, održivost i podudarnost ponude Zagreba i njegove okolice, glavne su odlike partnerske kampanje TZZŽ i TZGZ. 


"Sada partnerski nastupamo na ciljanim tržištima: Njemačke, Austrije, Slovenije, BIH, a, naravno, i u svim dijelovima Hrvatske. Skrećemo pažnju i na nove web stranice www.aroundzagreb.hr koje su posebno kreirane za našu kampanju, a koje daju kreativne prijedloge kako provesti, npr., tri dana u Zagrebu i okolici, stvarajući nove doživljaje i uspomene.“, izjavila je direktorica TZGZ, dr.sc. Martina Bienenfeld.


„ U pripremi kampanje „Blizu grada, blizu srca“ pratili smo trendove na tržištu putovanja, osluškujući sigurnosnu situaciju te sada pokrećemo zajednički projekt na  engleskom, njemačkom, slovenskom i naravno na hrvatskom jeziku.“ rekla je direktorica TZZŽ Ivana Alilović.


Kampanja TZGZ i TZZŽ „Blizu grada, blizu srca“ kreirana je s ciljem stvaranja jedinstvene platforme promocije bogate ponude Zagreba i njegove okolice. U tom smislu će se, kao destinacijska kampanja, obraćati emitivnim tržištima tijekom cijele godine, podsjećajući ljubitelje putovanja koliko je turistička ponuda Zagreba i zagrebačke okolice raznolika, kvalitetna i atraktivna.



Vezane vijesti
Ažurirano: 20.3.2024. 8:28:55

Create Account