Dan neovisnosti RH čestitao je gradonačelnik Milan Bandić

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.10.2018. 21:51:02
Dan neovisnosti RH čestitao je gradonačelnik Milan Bandić

Foto: ilustracija


Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,


čestitam vam Dan neovisnosti,  dan kada se prisjećamo ratne 1991. i povijesne odluke Hrvatskog sabora o raskidu državnopravnih veza s ostalim republikama bivše države i dan koji nas podsjeća na vrijeme borbe za neovisnost, na  hrabrost i žrtvu naših branitelja, na solidarnost i zajedništvo koji su u temeljima svakoga uspjeha.


Za oživotvorenje dugosanjane slobodne i demokratske Hrvatske zahvalnost prije svega dugujemo našim braniteljima kojima se na najbolji način odužujemo  inzistiramo li  na poštivanju vrijednosti koje su nas spajale i pokretale u tim herojskim vremenima.


Moramo biti svjesni da vlastitu budućnost danas krojimo sami, a to od nas traži još više rada, odlučnosti i odgovornosti te solidarnosti s onima koji trebaju našu pomoć. 


U zajedništvu, znanjem i s odlučnošću, svoju domovinu učinimo još boljim mjestom za život i  prosperitetnom  zemljom u kojoj se ostaje i kojoj se vraća..


S tom mišlju i uz čestitke svima vama i svim hrvatskim građanima pozivam vas - drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani – da na pročelja svojih zgrada ponosno istaknete hrvatske trobojnice!


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.5.2020. 17:24:45

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account