More knjiga na Zrinjevcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.7.2019. 22:25:23
More knjiga na Zrinjevcu

Foto: HRT

Zagrebački park Zrinjevac po peti je puta postao velika plaža na kojoj svaki posjetitelj može uroniti u dobro štivo. Od danas pa do četrnaestog ovog mjeseca posjetitelji festivala mogu uživati u čitanju više od 300 ponuđenih naslova te ispijati kave i koktele na ležaljkama postavljenima u parku.Ovo ljeto u centru grada posjetitelji kulturno-zabavne manifestacije More knjiga svakoga dana od deset ujutro do 12 navečer mogu potpuno besplatno zaviriti u biblioteku festivala i u hladovini parka se prepustiti čitanju. Kreativna direktorica festivala Ana Maria Žužul poručila je kako je cilj ovog festivala promicanje kulture čitanja i knjiga.


- Svake godine imamo drugu temu, a ove godine je tema Intergalaktičko putovanje. Sve je uređeno od umjetnika Marja Miše, poznatog našeg, ali i svjetskog umjetnika. Svi mogu doći i besplatno uzeti knjige i čitati, a mogu se i kupiti knjige po posebnim akcijama - rekla je Žužul.


More knjiga prati i dodatni glazbeni i filmski program na otvorenom, a počinje već ove srijede projekcijom filma zadnjeg nastavka Star Warsa. Projekcije filmova bit će još ove nedjelje i u utorak.


Posebno iznenađenje ovogodišnjeg programa za sve ljubitelje dobre literature lansiranje je novog romana planetarno popularnog pisca G.R.R. Martina pod nazivom „Vatra i krv“. Zainteresirani posjetitelji imat će priliku kupiti najiščekivaniju knjigu godine 4. srpnja u 18 sati u zagrebačkoj knjižari Arkadija.


Idealna je ovo prilika za opustiti se u ugodnom ambijentu uz dobar naslov i koktel u ruci, a znaju to i posjetitelji koji su već uplovili u ''more knjiga''.

HRT


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.11.2019. 18:42:30

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account