Na središnjem trgu akcija Kupujmo hrvatsko

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.9.2019. 13:27:14
Na središnjem trgu akcija Kupujmo hrvatsko

Foto: Grad Zagreb

Ovog utorka i srijede Hrvatska gospodarska komora  na glavnom zagrebačkom trgu provodi 22. izdanje tradicionalne manifestacije Kupujmo hrvatsko.Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.


Akciju „Kupujmo hrvatsko“ s ciljem promocije nositelja znakova „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko" kojom Hrvatska gospodarska komora više od dva desetljeća potiče domaću proizvodnju i promovira domaće proizvode čime nastoji osvijestiti građane o važnosti kupovine takvih proizvoda, na glavnom zagrebačkom trgu otvorila je zamjenica gradonačelnika Olivera Majić.


 "Hvala svima koji kvalitetom svojih proizvoda Hrvatsku čine vidljivijom, konkurentnijom i uspješnijom na svjetskom tržištu", kazala je te dodala kako Grad Zagreb različitim mjerama potiče domaću konkuretnost i domaće poduzetnike i poduzetnice.


Otvorenju je nazočio i predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet.


Na otvorenju akcije Kupujmo hrvatsko u Zagrebu, predsjednik HGK Luka Burilović istaknuo je kako je domaća kvaliteta već prepoznata globalno te da su hrvatski proizvodi prepoznatljiv brend. "Želimo i da hrvatski proizvodi na stranim tržištima budu prepoznatljivi kao što su to hrvatski sport i prirodne ljepote", istaknuo je Burilović.


Hrvatska gospodarska komora je, kao i ranijih godina, svojim članovima omogućila besplatno sudjelovanje na ovoj manifestaciji, a svakom je izlagaču osigurala izlagačko mjesto te druge oblike promocije.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.9.2020. 12:34:33

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account