Policija cijeli ovaj tjedan pojačano nadzire brzinu vozila, a posebno u srijedu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.8.2021. 12:40:17
Policija cijeli ovaj tjedan pojačano nadzire brzinu vozila, a posebno u srijedu

Foto: PUZ

Policija je najavila akciju kojom od danas do nedjelje, 15. kolovoza 2021. godine provodi pojačane aktivnosti vezane uz sigurnost cestovnog prometa.



Policijska uprava zagrebačka u ovom tjednu,  od 9. do 15. kolovoza 2021. godine pojačano provodi nadzor brzine kretanja sudionika u prometu na cestama, te svih ostalih prekršaja koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.

 

U srijedu, 11. kolovoza od 15 do 23 sati, na području Policijske uprave zagrebačke svim raspoloživim snagama provest će se akcija „Nadzora brzine kretanja vozila“. 


Cilj je akcije podizanje veće razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja. Posebna pozornost obratit će se na prekršaje nepropisne brzine kretanja vozila i drugim težim prekršajima kao što su prisutnost alkohola u organizmu, tehnička neispravnost vozila, nepropisno pretjecanje, upravljanje prije stjecanja prava i pod zabranom, prekršaji mladih vozača, korištenje sigurnosnog pojasa, zaštitne kacige, nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje i ostalo.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.4.2024. 11:35:17

Create Account