Završilo kulturno ljeto na Zlarinu

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 23.8.2020. 22:08:15
Završilo kulturno ljeto na Zlarinu

Foto: Bruna Alfier

Kulturno ljeto na otoku Zlarinu završilo je u filmskom tonu. Putujuća projekcija kratkometražnih filmova Betina Film Festivala (BAFF) privukla je brojne Zlarinjane i turiste.Filmsku projekciju otvorio je direktor Betina Film Festivala, Frane Bilić koji se zahvalio Katarini Gregov, direktorici Turističke Zajednice Zlarin što je ugostila ovu putujuću projekciju i omogućila prikazivanje na otoku.


Publika je imala priliku pogledati neke od najboljih filmova prvog i drugog izdanja festivala. Uz animirani film ‘Biciklisti’, redatelja Veljka Popovića kratko filmsko putovanje upriličio je i zlarinski redatelj i glumac Leon Lučev.


Autor pobjedničkog filma drugog izdanja festivala ‘Malo se sjećam tog dana zahvalio se Betina Film Festivalu što su prepoznali i nagradili njegov rad, ali i što su po prvi put doveli i prikazali film publici na njegovom rodnom Zlarinu.


Gost iznenđenja bio je protagonist dokumentarnog filma Uvik isto’, šibenski košarkaš Dario Šarić . Ispred platna pridružila mu se i redateljica filma Slavica Šnur koja je rekla kako je to film o ljubavi i o čovjeku koji je uspio u onome što najviše voli, ali ostao uvijek isti poštujući svoju obitelj, tradiciju i voljenu Dalmaciju.
Vezane vijesti
Ažurirano: 8.6.2021. 13:54:35

Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account