FILMMUSICORKESTAR ZA ZAGREPČANE S KROVA DOUBLE DECKERA

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.4.2020. 9:56:28
Početak: 28.04.2020. 17:59
FILMMUSICORKESTAR ZA ZAGREPČANE S KROVA DOUBLE DECKERA

Foto:

Zagrebački Filmmusicorkestar, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, svojim je sugrađanima odlučio pokloniti posebnu glazbenu poslasticu ovoga utorka  28. travnja.


Tako će s početkom u 17.00 sati s krova turističkog autobusa, popularnog double-deckera, Filmmusicorkestar izvesti set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija s filmskog platna!


Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma i proći će središtem grada, zelenim valom do Svačićevog trga. Zatim će, nakon izvedbe nekih od najvećih hitova Gabi Novak i Arsena Dedića, nastaviti put do Španskog i Mamutice gdje će izvesti melodije iz filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi i Kaži zašto me ostavi.


 Zagrepčane pozivaju da se pridruže  i pjevaju s njima ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i terasa. Prolaznike  se moli da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve Zagrepčane koji nisu na ruti i za sve druge u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je  prijenos uživo na FB stranicama TZGZ-a.


Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account