FILMMUSICORKESTAR ZA ZAGREPČANE S KROVA DOUBLE DECKERA

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.4.2020. 9:56:28
Početak: 28.04.2020. 17:59
FILMMUSICORKESTAR ZA ZAGREPČANE S KROVA DOUBLE DECKERA

Foto:

Zagrebački Filmmusicorkestar, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, svojim je sugrađanima odlučio pokloniti posebnu glazbenu poslasticu ovoga utorka  28. travnja.


Tako će s početkom u 17.00 sati s krova turističkog autobusa, popularnog double-deckera, Filmmusicorkestar izvesti set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija s filmskog platna!


Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma i proći će središtem grada, zelenim valom do Svačićevog trga. Zatim će, nakon izvedbe nekih od najvećih hitova Gabi Novak i Arsena Dedića, nastaviti put do Španskog i Mamutice gdje će izvesti melodije iz filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi i Kaži zašto me ostavi.


 Zagrepčane pozivaju da se pridruže  i pjevaju s njima ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i terasa. Prolaznike  se moli da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve Zagrepčane koji nisu na ruti i za sve druge u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je  prijenos uživo na FB stranicama TZGZ-a.


Create Account