Održan Dan otvorenih vrata GŠ Zlatka Grgoševića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.5.2019. 14:58:59
Održan Dan otvorenih vrata GŠ Zlatka Grgoševića

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Glazbena škola Zlatka Grgoševića održala je u petak  Dan otvorenih vrata.Veći dio dana, od 9 do 19 sati, djelatnici naše gazbene škole primali su zainteresirane muzikalne mališane i njihove roditelje predstavljajući im instrumente koji se u školi uče nebili ih zainteresirali za upis u osnovnu glazbenu školu. 


Mali glazbenici ispobavali su sviranje violine, tambure, gitare, klavira i harmonike. Njima podatak da je sesvetska glazbena škola jedna od najboljih u Hrvatskoj o čemu svjedoče rezultati natjecanja učenika, ne znači za sada mnogo. Važno je zainteresirati ih ozbiljno za gazbu i učenje glazbe, te da pokušaju zasvirati neki instrument. Potporu tim muzikalnim mališanima svakako daju njihovi roditelji koji bi rado vidjeli svoju djecu s pojedinim instrumentom u  ruci.


Nije to baš lako, uz polazak osnovne škole, ili kasnije srednje, treba još polaziti i glazbenu školu, međutim nju ionako polaze talentirana djeca koja će kroz život naučiti se disciplini i organizaciji, što će im biti prednost u daljnjem životu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.5.2020. 11:04:24

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account