Profesori Gimnazije Sesvete opraštaju se od svojih maturanata virtualnim putem

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.5.2020. 13:26:11
Profesori Gimnazije Sesvete opraštaju se od svojih maturanata virtualnim putem

Foto: Gimnazija Sesvete

Po prvi puta u povijesti našeg školstva, a nadajmo se i posljednji, profesori ne mogu zagrliti niti izravno pozdraviti svoje učenike, svoje maturante s kojima su dijelili četiri godine školsku zgradu, te mnoge ugodne i lijepe školske trenutke."Iako su školske klupe prazne, naša srca nisu! Sretno svim maturantima koji danas otvaraju novo poglavlje svog života,  oni su ponos Gimnazije Sesvete!", poručuje ovim putem u ime svih profesora Gimnazije Sesvete Željka Župan Vuksan.


Maturanti Gimnazije Sesvete, kao i svi ostali maturanti, danas će svoj dan obilježiti na potpuno drugačiji način, negoli su to činili njihovi prethodnici i što će to, vjerujemo, nakon njih činiti njihovi sljedbenici. 


Kako bi ipak maturanti zasluženo na samom kraju svog srednješkolskog obrazovanja čuli poruke svojih profesora, oni su se, kao i protekla dva mjeseca, poslužili modernim tehnologijama, te snimili video zapise, bolje rečeno, razrednici su snimili videoleksikone svaki za svoj razred i postavili na Youtube kanal škole.


Objavili su i fotografije s kratkim porukama. 


Na dnu članka na koji možemo smjestiti jedan video zapis, objavili smo (bolje hrvatski rečeno - šerali smo) video 4.a razreda, a na donjim linkovima možete pogledati video zapise ostalih razreda. 📽️4.b 

📽️4.c 

📽️4.d 

📽️4.e  


Video: Gimnazija Sesvete

Vezane vijesti
Ažurirano: 10.7.2020. 16:39:27

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account