Tetris challenge u Gimnaziji Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.10.2019. 8:51:47
Tetris challenge u Gimnaziji Sesvete

Foto: Gimnazija Sesvete

Slijedeći svjetski hit slaganja i prikazivanja opreme za djelovanje, u Tetris challenge uključila se i Gimnazija Sesvete.Jučer, u ponedjeljak, 21. listopada u predvorju Gimnazije, profesori i njihovi učenici posložili su svoju opremu koju koriste u obrazovnom procesu, te mobitelima ovjekovječili vrlo zanimljivu sliku. Pridruživanjem ovom svjetskom hitu koji su započele sigurnosne i spasilačke službe, ali sada sudjeluju  i drugi, u ovoj našoj obrazovnoj ustanovi još jednom pokazuju i dokazuju kako Gimnazija Sesvete uz vrhunsko temeljno obrazovanje, slijedi i najnovije svjetske trendove.


Inače Tetris izazov nazvan po lengendarnoj i jednoj od prvih kompjutorskih slagalica pod hashtagom #tetrischallange, započeo je početkom rujna u Zürichu odakle se kao virus munjevito proširio svijetom, a nakon hitnih i spasilačkih službi, i mnogi drugi shvatili su veliku mogućnost promocije svoje djelatnosti uz Tetris challenge. 


U Hrvatskoj prvi su krajem rujna ovaj foto - pokret iskoristili za svoju promociju zagrebački vatrogasci iz JVP-a, potom zagrebačka policija, a zatim i mnogi drugi.


Čestitamo sesvetskoj gimnaziji, jer za sada na Instagramu još nismo uočili da je bilo gdje u svijetu jedna škola tako detaljno prikazala svoje djelovanje kroz #tetrischallenge kao Gimnazija Sesvete....a ovako se pripremalo....
Vezane vijesti
Ažurirano: 13.1.2021. 12:32:36

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account