Filipović: Mobilnost kroz Sesvete treba riješiti odmah (video intervju)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.2.2021. 12:46:14
 Filipović: Mobilnost kroz Sesvete treba riješiti odmah (video intervju)

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović (HDZ) dao je našoj redakciji kratki intervju.



Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović boravio je u nedjelju u Sesvetama gdje je u prostoru Šahovskog kluba za naš portal odgovorio na nekoliko pitanja našeg novinara.  


Filipović je doktor ekonomskih znanosti i profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Kao najmlađi doktorand doktorirao je na Zagrebačkom sveučilištu u dobi od samo 26 godina, te se potom usavršavao u inozemstvu. Politikom se bavi već dulje vrijeme, a posljednje četiri godine zastupnik je u Skupštini Grada Zagreba gdje aktivno sudjeluje u radu svog kluba. 


Dobro poznaje Sesvete i ovdašnje probleme, te težište svog djelovanja kao mogućeg budućeg gradonačelnika želi staviti na izgradnju produžetka Branimirove, denivelaciju pružnih prijelaza, te konačno riješiti problem vode i odvodnje tamo gdje još nije riješen.  


Dobro je upoznat i s projektom ProGIreg, transformacije industrijskog giganta Sljeme u postindustrijski urbani prostor suvremenog suživota grada i prirode.


Igra košarku, nije nogometni navijač, ali mu je Dinamo pri srcu, još se nije cijepio i neće se sigurno, kako kaže, cijepiti preko reda, čekat će svoj red kada će mlađi zdravi doći na red i tada će se cijepiti. 


Obećao je obići sve ključne točke Sesveta, čuti građane što mu poručuju, te potom nastojati rješavati  probleme kvarta.


U video zapisu pogledajte i poslušajte što je rekao gradonačelnički kandidat Davor Filipović.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 4.6.2021. 11:24:44

Create Account