Mrak Taritaš čestitala Bandiću na pobjedi i poručila "Ovo nije kraj!"

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 5.6.2017. 8:11:33
Mrak Taritaš čestitala Bandiću na pobjedi i poručila "Ovo nije kraj!"

Foto: Hina Dario GRZELJ/ dag

Kandidatkinja HNS-a i SDP-a za zagrebačku gradonačelnicu Anka Mrak Taritaš čestitala je u nedjelju novom-starom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću na pobjedi u drugom krugu lokalnih izbora te mu poručila da se nada da će napraviti barem jedan od onih projekata koje je obećavao proteklih 17 godina.


Bandić je osvojio 51,79 posto, a Mrak Taritaš 46,07 posto glasova. Za Bandića je ukupno glasovalo 147.680 birača, a za Mrak Taritaš njih 131.373.

"Čestitam gradonačelniku Bandiću na slijedećem mandatu od četiri godine. Ova kampanja je bila drugačija nego što je to uobičajeno i želim nama svima da kroz slijedeće četiri godine gradonačelnik napravi barem jedan od onih projekata koje je obećavao proteklih 17 godina, a sada u kampanji rekao da će biti napravljeni jer je Zagreb to zaslužio", kazala je Mrak Taritaš.

Ustvrdila je da je Zagreb zaslužio ovakve interesantne izbore.

Zahvalila je svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su izašli na glasanje i "glasali za promjene", ali i svima onima koji su izašli na izbore i ispunili svoju građansku dužnost. Zahvalila je i ljudima koji su radili programe, volonterima stranke, svojoj obitelji i timu od sedmero ljudi.

"Svi zajedno smo odradili odličan posao. Kad se ujutro probudimo, znat ćemo da nismo nigdje pogriješili i da sve što smo trebali napraviti smo napravili. Došli smo do kraja. Došli smo 'na prsa' do pobjede. Čestitke svima na tome", kazala je Mrak Taritaš.

"Postoji jedan film koji kaže 'Sutra je novi dan'. Vjerujte, sutra je novi početak, ovo nije kraj", poručila je na kraju.


Dio HNS-ovaca nezadovoljan Vrdoljakom

Neslužbeno se doznaje da je dio HNS-ovaca ljut na predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka jer smatraju da je svojim postupcima ozbiljno naštetio Anki Mrak Taritaš jer se cijela kampanja na kraju svela na raspravu oko HDZ-a i preslagivanja Vlade.

HNS-ov saborski zastupnik Goran Beus Richembergh i počasna predsjednica HNS-a Vesna Pusić jasno su poručili da nema koaliranja s HDZ-om, a i sam predsjednik stranke je na kraju izjavio da će na sjednici Predsjedništva i Središnjem odboru predložiti da se ne ide u koaliciju s HDZ-om.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 4.6.2021. 11:24:44

Create Account