Košarkaši Sesveta maestrano u osmu pobjedu u nizu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.12.2017. 18:32:01
Košarkaši Sesveta maestrano u osmu pobjedu u nizu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

KK Sesvete ove sezone ne zna za poraz. U osmom kolu ostvarili su osmu pobjedu u nizu. 


Svece su očito jako naljutili "Vrtlari". U subotnju večer u sportskoj dvorani Jelkovec Sesvećani su napunili koš gostiju i ostvarili najveću razliku ove sezone u ligi: KK Sesvete – KK Zrinjevac1937   90: 56. 


S 34 koša razlike ne samo ove sezone, nego već dugo u ovom rangu nije netko ostvario tako uvjerljivu prednost, kao u subotu Saintsi. I u najavi utakmice predviđali smo pobjedu domaćina, ali ovako uvjerljivu zacijelo nitko nije očekivao. 


Bilo je to odlično izdanje svih igrača,  Philip Babic je ubacio 17 poena, te imao 7 ukradenih lopti, Nikola Raguž 17, Dario Papak 15. 


Sesvećani su dokazali da su tenutačno najbolja momčad lige i ukoliko ovako nastave možemo očekivati u konačnici i borbi za ulazak u viši rang. Konkurenti su im samo ponajprije Dubrava, potom i Zapruđe, a možda bi se do kraja sezone mogao priključiti i Samobor, no teško. Čini se da trenutačno nitko ne igra s toliko samouvjerenosti, entuzijazma, ali i želje za pobjedom, no svakako moramo reći i s toliko vjernih navijača. Stoga je to razlog više sesvetskim košarkašima da istraju do kraja, te da sad ili nikad pokušaju osvojiti ulaznicu za viši rang, za prvu ligu. No, ako se to dogodi, tada će i odnos zajednice prema tom klubu trebati biti  malo drugačiji. 


Do tog trenutka uživajmo u igri sesvetskih košarkaša i njihovoj dominaciji ove sezone u ligi.


Sesvete

Nikola Raguž 17, Philip Babić 17, Dario Papak 15, Martin Juršić 10, Mislav Oršanić 6, Antonio Mišić 6, Karlo Findri 6, Filip Vulić 4, Mirko Semren 4, Marijan Vlašić 3, Luka Dušak 2, Mateo Vidaković 0.

Zrinjevac 1937

Ante Martinac 18, Luka Galinović 8, Lovro Kušec 8, Ognjen Pavlović 8, Mirko Marić 7, Ivan Piasevoli 6, Kristijan Validžić 1, Ivan Ćorić 0, Filip Čavar 0, Vjekoslav Barač 0, Matija Maurer 0, Ivan Jukić 0.


Rezultati cjelokupnog kola


Tablica



Create Account