Alumnus Sesvete u finalu Hrvatskog malonogometnog kupa!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.3.2019. 8:48:47
Alumnus Sesvete u finalu Hrvatskog malonogometnog kupa!

Foto: Alumnus fb

Alumnus Sesvete sinoć je u polufinalu hrvatskog malonogometnog kupa u Slavonskom Brodu pobijedio najvećeg favorita Novo Vrijeme iz Makarske 3:2 (0:1).



Sam početak nije bio dobar. Makarani su poveli je u 15. minuti golom Vedrana Kazazića. Alumnus je  potom izjednačio u 22. minuti golom Perkovića. Nedugo potom Kazazić je pogodio vratnicu, a u 27. minuti Markić je donio prednost Alumnusu (2:1).


Uslijedio je furiozan napad Dalmatinaca. Prijetili su Bajrušović i Vuković, a u 32. minuti Osredkar je pogodio vratnicu, a odbijene lopte 'dočepao' se Lucas i uzdrmao gredu! U 36. minuti veliku je priliku propustio i Babić.


U posljednje dvije i pol minute Novo Vrijeme je igralo s igračem vratarom, a to je iskoristio Pezelj i u 39. minuti donio Alumnusu 3:1. Veeeelikih 3:1  No, u istoj je minuti Bajrušović zabio za 2:3, ali ipak unatoč naporima Makarana do samog kraja da stignu do izjednačenja rezultat se nije mijenjao. Pobjeda Sesvećana!


U finalu će Alumnus igrati s Uspinjačom koja je u drugom polufinalu s 5:4 (3:3) boljim izvođenjem penala svladala Square.

Utakmica je na rasporedu večeras u 20 sati uz izravni tv prijenos na Arena sport 1.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.6.2020. 20:18:50

Create Account