Dinamo II u nedjelju na Maksimiru bolji od Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.10.2021. 10:29:57
Dinamo II u nedjelju na Maksimiru bolji od Sesveta

Foto: GNK Dinamo II/fb

U utakmici 9. kola 2. HNL-a. u nedjelju u Maksimiru Dinamo II pobijedio je Sesvete 2:1 (1:0).



Poveli su domaćini već u 7.  minuti. Šaranić je na desnoj strani dubinskom loptom proigrao Barišića koji je zavrnuo s desna, a Gabrijel Rukavina natrčao na vrhu peterca i zakucao u mrežu.


U drugom poluvremenu poveli su domaćini s 2:0. Opet je Šaranić pokrenuo akciju, u 61. je minuti zavrnuo iz kuta, a u gužvi na „drugoj vratnici“ Barišić u padu dočekao loptu i nogom je smjestio u gol. 


Sesvećani su smanjili sedam minuta prije kraja kad je nakon duge akcije Ante Oreč u kaznenom prostoru ubacio nisku loptu s desna, a nekadašnji napadač Dinama II, Filip Mihaljević, natrčao na vrhu peterca i zabio za 2:1.


Nogometaši Sesveta imali su priliku i izjednačiti. U četvrtoj minuti sučeve nadoknade gostujući je stoper Tomislav Baltić dočekao ubačaj iz kuta i s desetak metara silovito potegnuo u sami kut, a vratar Čavlina čudesnim refleksom uspio spriječiti izjednačenje.


Nakon ovog poraza Sesvete su pale na 14. mjesto. U Narednom kolu u petak, 22. listopada na domaćem terenu dočekuju trinaesto plasirani Solin.




Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account