Korona odgodila današnju utakmicu Hajduka i Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.9.2020. 10:21:37
Korona odgodila današnju utakmicu Hajduka i Sesveta

Foto: Pixabay

Danas popodne trebala je u splitu biti odigrana utakmica 5. kola 2. HNL-a između Hajduka II i Sesveta, ali je odgođena zbog pozitivnog Splićana.
Utvrđeno je da je jedan igrač Hajduka II pozitivan na koronavirus, zbog čega je odgođena utakmica. Prenosimo priopćenje momčadi Hajduka.


"Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač druge momčadi Bijelih pozitivan na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus. 


Zbog slučaja koronavirusa odgađaju se za sada utakmice Hajduk II - Sesvete koja se trebala igrati u srijedu 16. rujna na Poljudu te susret između Solina i Hajduka II koji je bio predviđen u subotu 19. rujna.


Riječ je o asimptomatskom slučaju koji je otkriven redovnim testiranjem, a igrač se osjeća dobro te mu je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza. 


Nakon epidemiološkog izvida utvrđeno je da prema važećim smjernicama cijela momčad i stručni stožer Hajduka II moraju biti idućih 14 dana u samoizolaciji".


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.10.2020. 12:19:01

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account