Nogometaše Sesveta na otvaranju sezone porazio Osijek II

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.8.2021. 10:14:46
Nogometaše Sesveta na otvaranju sezone porazio Osijek II

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 1. kolu 2. HNL-a u petak kasno popodne gostujući Osijek II porazio je NK Sesvete s 4:1 



Na početku nove natjecateljske sezone u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, NK Sesvete je na domaćem travnjaku uvjerljivo poražen. Bolji su bili gosti iz Osijeka s 4:1. 


Odmah na početku vidjelo se da nije počelo dobro, te je već u 4. minuti trostruki strijelac za goste Luka Branšteter postigao pogodak. Bio je to početni šok za domaće, međutim u 28.minuti uspijevaju izjednačiti preko Ivana Crnova, novopridošlog igrača Sesveta.

Ipak, gosti imaju inicijativu, te iz toga pred kraj prvog poluvremena u 44. minuti proizlazi novo pogodak, ponovo ga postiže Branštetner.


Niti nakon odmora ništa se ne mijenja, gosti imaju inicijativu, te postižu još dva pogotka, u 54. minuti Kuprešak za 3:1, te konačno svoj het-trik Braunštetner u 65. minuti. 


Domaći u tim trenucima preuzimaju inicijativu, jače napadaju, gosti se malo povlače, čuvaju rezultat, međutim ništa konkretno iz čestih napada Sesvećana nije bilo, tek pokoja polu prilika.


Ipak treba reći da je tijekom pauze sesvetsku momčad napustilo gotovo pola prve standardne postave, u klub je stiglo desetak novih igrača i svakako je sad pitanje uigranosti odnosno još uvijek neuigranosti momčadi, a što će, vjerujemo biti popravljeno u narednih nekoliko kola. U svakom slučaju navijači, kojih je jučer bilo oko 150 na tribinama ponovo očekuju u ovoj novoj sezoni svoj klub vidjeti pri vrhu poretka. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account