Nogometaši Sesveta porazili Međimurce

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.3.2019. 15:49:26
Nogometaši Sesveta porazili Međimurce

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 17. kolu 2. lige HNL-a Sesvete - Međimurje 3:1 (1:1).



Na stadionu sv. Josipa radnika odigrana je utakmica 17. kola druge nogometne lige u kojoj je savila bolja momčad Sesveta.


Domaćini su bolje otvorili utakmicu, a gosti doživjeli hladan tuš već u 7. minuti kad iz kontre  gol postiže Sunagić. Nakon toga igrači Međimurja preuzimaju inicijativu neprecizni su u napadu. Međutim bolja igra Čakovčana došla je na naplatu u 45. minuti. Najbolji igrač Međimurja Mario Munivrana na dodavanje Pajića s visine kaznenog prostora pogađa ljevicom u suprotni gornji kut vratara Sušaka.



U nastavku dominiraju domaćini, pa tako početkom drugog dijela velika greška vrlo lošeg vratara Galošija kumovala je drugom golu Sesveta kad nije pokrio prvi kut. Strijelac za 2:1 u 50. minuti je Marko Tolić.


Unatoč primljenom golu Međimurje pokušava poravnati, no Sesvećani odbijaju sve napade i zadaju problema gostujućoj obrani. Posljedica toga je novi šok za goste i nova greška Galošija. Nakon ubačaja iz kornera u 63. minuti mladi vratar Međimurja umjesto da izbije loptu pokušava je uhvatiti, pada mu iz ruku, a u toj gužvi ispred gola najbolje se snalazi Mario Vasilj kojemu nije teško ugurati je u mrežu. Pobjeda i nova tri boda za Sesvete.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account