Nogometašice Alumnusa šeste na turniru prvakinja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.4.2019. 20:27:23
Nogometašice Alumnusa šeste na turniru prvakinja

Foto: EW Futsal Tourn Comunicacion fb

Na vrlo jakom turniru europskih državnih malonogometnih prvakinja, prvakinje Hrvatske, Alumnus Sesvete osvojile su šesto mjesto.



Naše prvakinje završile su šeste na najjačem turniru za žene ikad održanom na kojem su sudjelovale prvakinje Španjolske, Portugala, Rusije, Ukrajine, Nizozemske, Poljske i osvajačice kupa Italije.


U današnjoj utakmici, koja je ujedno bila borba za peto mjesto, prvakinje Hrvatske izgubile su od Intera iz Ukrajine s 3:4


Inter Media je u prvom dijelu u potpunosti bila bolja ekipa. Ukrajinke su povele u 6. minuti  preko Klipachenko, a u 12. minuti Dubytske je povisila na 2:0. Dvije minute kasnije iz kaznenog udarca Iryna Ibavzeniuk  povećala je prednost na 3:0, a Sydorenko posljednji četvrti pogodak za svoju ekipu. 


Zanimljivo, tek nakon 4:0 bude se Hrvatice. Naše preuzimaju inicijativu, napadaju sve su opasnije, a u 27. minuti Helena Hercigonja-Moulton postiže prvi pogodak za Alumnus. Nakon dosuđenog kaznenog udarca za naše Petra  Bračević u 29. minuti smanjuje na 4:2, a Hercigonja-Moulton u 38. minuti sa 6 metara smanjuje vodstvo Ukrajinki na samo gol razlike.


Prije završetka susreta naše studentice imale su još jednu prigodu  za izjednačenje, ali nisu imale sreće.


Inter Media Service je tako na petom mjestu, a Sesvećanke su šeste. Sve čestitke.


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.4.2019. 14:17:43

Create Account