Opatija pobijedila Sesvete 1:0

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.2.2021. 9:53:42
Opatija pobijedila Sesvete 1:0

Foto: Sesvete danas, arhivska fotografija

U 15. kolu 2 HNL-a u Opatiji istoimena momčad pobijedila je Sesvete s 1:0 (0:0).




Nogometaši Opatije pobijedili su Sesvete u vrlo zanimljivoj i dinamičnoj utakmici na stadionu Kantrida, a odlučujući je bio pogodak Bogolina iz kaznenog udarca.


Sesvećani su ostavili bolji dojam u prvom poluvremenu, osobito što se nakon dvadesetak minuta ispuhao početni elan domaće momčadi. Čim je pritisak domaćih popustio, nogometaši Sesveta su kroz posjed lopte počeli stvarati višak. No, realizacije nije bilo.


U nastavku obje su momčadi imale nekoliko vrlo dobrih prilika, domaći čak jednu stopostotnu kad je Fumić izbio sam pred gol Mikulića, ovaj e uklizao, a domaći napadač nije bio precizan.


Konačni rezultat postignut je u 73. minuti kad je domaći napadač prošao desnom stranom, pokušao ubaciti u sredinu, lopta je pogodila Brigića u ruku, a sudac je pokazao na bijelu točku. Bogolin je sigurno realizirao kazneni udarac i bilo je to konačnih 1:0.


Opatija nakon ovog susreta i nadalje ostaje u vrhu, na drugom mjestu, a Sesvećani su deseti. U narednom kolu u petak, 26. veljače dočekuju Dinamo II.






Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account