Opatijci pobijedili nezainteresirane Sesvećane

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.8.2020. 12:18:32
Opatijci pobijedili nezainteresirane Sesvećane

Foto: Screenshot

Odigrana utakmica 2. kola Druge HNL-a u Sesvetama NK Sesvete - NK Opatija 0:1



U subotnje kasno popodne po neizdrživo sparnom vremenu na oko 32 u hladu, nogometaši Sesveta i Opatije igrali su na suncu gdje je temperatura bila znatno viša, pa stoga i ne čudi nešto lakši tempo igre kod obje momčadi, ali u kojem su se gosti bolje snašli. 


Neinventivna i na trenutke nezainteresirana igra domaćih rezultirala je prije svega time da nisu u cijeloj utakmici uputili pravi udarac na gol 43-godišnjeg Vanje Iveša. S druge pak strane gosti su se bolje snašli. Najzaslužniji pobjedu gostiju ipak je bio Ivor Weitzer koji je u igru ušao s klupe u 59. minuti, da bi desetak minuta kasnije postigao pogodak. 


Obrambeni igrač Sesveta Marin Brigić koji metar izvan šesnaesterca čini jedan nepotreban prekršaj nad protivničkim igračem koji se spremao skočiti na putujuću loptu, a sudac je to vidio i dosudio slobodan udarac. S otprilike 19 metara malo iz desna odgovornost preuzima Weitzer, prebacuje igrače u živom zidu Sesveta i posprema loptu točno pod prečku nemoćnog Frisa Krkalića.


Oko 150 gledatelja, koliko ih zbog epidemioloških razloga smije biti na utakmici osim tog gola i nije imalo nekih drugih osobitih događaja, sudac je podijelio 7 žutih kartona, do toga pet gostima, a možda i to govori koliko su oni barem žustrinom više željeli pobjedu do koje su u konačnici zasluženo i došli. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account