Rudeš u Sesvetama osvojio kup

Autor: Vladimir Beštak
Objavljeno: 1.6.2017. 23:18:47
Rudeš u Sesvetama osvojio kup

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Finale nogometnog kupa za područje Zagrebačkog nogometnog saveza odigrano je jučer kasno popodne na stadionu sv. Josipa Radnika između Sesveta i Rudeša. NK Sesvete - NK Rudeš 0:2


Dileme  nije bilo, pobijedio je prvak druge lige NK Rudeš s 2:0. Iako su sesvetski nogometaši davali sve od sebe kako bi ovu nogometnu sezonu završili pobjedom, protivnik je bio prejak i dokazao zašto se s pravom plasirao u najviši rang nogometnog natjecanja u Hrvatskoj. No, rezultat od 1:0 davao je domaćinima priliku za poravnanjem gotovo do posljednje minute kad gosti postižu drugi pogodak i sve je riješeno. 

Ovaj praznik nogometa u Sesvetama pratili su gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima i legendarni Zorislav Srebrić koji je Bandiću pomagao uručiti pojednicima zlatne medalje. Gradonačelnik je također pobjednicima uručio i dva pehara za najbolje.

Pomalo tužnim sesvetskim nogometašima srebrne medalje oko vrata je objesio predsjednik njihova kluba Pero Karatović, uz pomoć Zagrebačkih mažoretkinja. Sesvećani doista nemaju razloga za tugu, a ubrzo nakon preuzimanja medalja razveselili su se. U prvenstvu su bili solidni, u vrhu su, završili su natjecanje na četvrtom mjestu¸, a s novim prvoligašem Rudešom igrali su finale zagrebačkog nogometnog kupa.

Rekli bismo jedna uspješna nogometna sezona privedena je kraju i sad je vrijeme za odmor i feštu, koja je vrlo bro uslijedila. Nogometni klub je sve svoje navijače i Sesvećane odnosno sve goste koji su došli počastio kobasicama i pićem, te dobrom zabavom uz tamburaški sastav Legende.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account