Sesvećani razbili Dinamo II s tricom u mreži

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.9.2019. 23:08:04
Sesvećani razbili Dinamo II s tricom u mreži

Foto: Sesvete danas/Borko Samec

U petak popodne NK Sesvete pobijedio je GNK Dinamo II s 3:0 (2:0).



U petak kasno popodne na stadionu sv. Josipa Radnika u Sesvetama odigrana je prva utakmica 4. kola 2 HNL-a između NK Sesvete i GNK Dinama II u kojoj su Sesvete očitale lekciju drugoj ekipi Dinama pobijedivši s 3:0 (2:0).


Nakon prva tri kola momčad Dine Babića koja je najavljena kao pretendent na sam vrh druge lige, možda čak i plasman u elitni hrvatski nogometni rang, nije uspjela pokazati i dokazati svoj cilj i put kvalitenim izdanjima. Očito je trebalo malo vremena za uigravanje i slaganje redova, a da bi u petak upravo protiv Dinama II pokazali što doista mogu, žele i kamo streme.


Igralo se vrlo otvoreno i borbeno pri čemu su domaći pokazali da bi ove sezone ipak mogli biti značajni faktor u drugoligaškom natjecanju. Prvi gol pao je već u 20 minuti, a postigao ga je snalažljivi i vrlo opasni Mihovil Geljić, izbivši sam pred  Horkaša i ledeno hladno i pribrano plasiravši loptu pokraj nemoćnog dinamovog vratara.


Deset Minuta kasnije Matej Čosić je malo izdesna opalio jedan projektil prema golu Dinama kojeg gostujući vratar nije mogao obraniti i bilo je 2:0.


U drugom poluvremenu slična slika uz pokušaj Dinama da postigne pogodak, no to im nije uspjelo, ali je zato na strani domaćih nogometaša u 67 minuti pobjedu potvrdio Marko Vranjković. 


U narednom kolu Sesvećani igraju u gostima u Bijelom Brdu kod BSK koji je danas u Sigetu  također s 3:0 izgubio od Hrvatskog dragovoljca.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account