Sesvete jučer pobijedile Hrvatskog dragovoljca

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.9.2018. 11:27:06
Sesvete jučer pobijedile Hrvatskog dragovoljca

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Nogometaši Sesveta ostvarili su jučer prvu pobjedu u novoj sezoni, pobijedili su Hrvatskog dragovoljca s 3:1.



U 5. kolu 2. HNL-a  NK Sesvete je na domaćem travnjaku ostvario i prvu prvenstvenu pobjedu, uvjerljivo pobijedivši goste iz Sigeta s 3:1.


Sva četiri pogotka postigli su Sesvećani koji su dominirali većim tijekom susreta. Već u 18. minuti Marko Tolić postiže pogodak za vodstvo domaćina i s tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme.


U drugom dijelu naši nogometašii su još agresivniji što već u 48. minuti rezultira pogotkom Marija Vasilja.  U 67. minuti vrlo dobar sudac Tino Krečak sudi jedanaesterac za Sesvećane, a siguran realizator je Marko Tolić. 


Pred sam kraj utakmice kad je bilo vidljivo da domaći odnose pobjedu, gosti smanjuju autogolom Mateja Ćosića u 87. minuti.


S ova tri boda Sesvete su se malo podigle na tablici, sada imaju ukupno pet bodova i deveto mjesto, no kolo je nekompletno, odigrane su samo tri utakmice, a preostale četiri igraju se sutra.


Recimo i jednu lijepu gestu kojoj je zapljeskalo dvjestotinjak gledatelja. Uoči same utakmice kapetan Sesveta Ivan Mikulić uručio je prigodni poklon malom dječaku u kolicima, vatrenom navijaču Sesveta Mihaelu Krajačiću. Dres Sesveta, lopta i sportska oprema jako su rasveselili Mihaela i njegove roditelje. Inače ovo je, kako kažu u klubu, uobičajena gesta uoči mnogih prvenstvenih utakmica.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account