Sesvete na Radnikovom stadionu bolje od Dinama II

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.2.2021. 12:49:34
Sesvete na Radnikovom stadionu bolje od Dinama II

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Nogometaši Sesveta pobijedili su u petak popodne Dinamo II s 3:2 (1:2).



U vrlo dinamičnoj utakmici Sesvećani su bili bolji od druge momčadi Dinama, pobijedivši s 3:2.  Domaći su poveli vrlo rano, već u 5. minuti, nakon udarca na gol i odbijanja lopte Dinamova golmana Josipovića, natrčao je Mateo Topić i glavom loptu poslao u mrežu.


No, nisu domaći igrači dugo uspjeli sačuvati svoj gol, jer je već u 8. minuti stiglo poravnanje. Na dodanu loptu s desetak metara iskosa s desne strane Svržnjak puca u prazan dio Mikulićeve meže. 


Vodstvo Dinamu II donosi Patrik Mijić u 29. minuti i to je rezultat s kojim se otišlo na odmor.  Na kraju prvog poluvremena bilježimo još jedan nemili događaj, u jednom dvoboju teško je ozlijeđen Lazar Vujanić koji je dobio jak udarac u predjelu lijevog skočnog zgloba, te je na nosilima odnešen s terena, a potom odvezen u bolnicu na daljnje preglede.


U nastavku Sesvećani su zaigrali konkretnije što je rezultiralo preokretom. Adrijan Zenko koji je ušao umjesto ozlijeđenog Vujanića u 56. minuti postiže pogodak za izjednačenje, a Bruno Sunagić kojeg je trener Dino Babić odmah na početku drugog poluvremena uveo u igru zajedno s Igorom Karlom Majićem, postiže pogodak samo minutu nakon Zenka za konačnih 3:2. 


Sesvećani su trenutačno osmi na tablici.  




Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account