Sesvetske veteranske malonogometne zvijezde u Senju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.3.2018. 18:21:40
Sesvetske veteranske malonogometne zvijezde u Senju

Foto: Marin Karadžija

Pravi malonogometni spektakl odigrao se u petak navečer u senjskoj sportskoj dvorani “Robert Barbić-Beli”. Veterani Grada Senja ugostili su u revijalnoj utakmici veterane iz Sesveta. Utakmica je završila pobjedom domaćeg sastava 6:5, piše Marin Karadžija. 


Iako su igrači iz Sesveta osvojili ukupno 43 Kutije šibica, na ovom gostovanju ipak nisu mogli uzeti pobjedu. Tri gola za Senjane zabio je Šolić, dva Prpić, a jednog Matijević. S druge strane golove su postizali dvaput Grdović i Kemfelja te jednom Derviščaušević.


Gostovanje u Senju bilo je za Sesvećane posebno jer su više puta nastupili, a neki i osvajali Malonogometni turnir Tenis. Izjavili su da su se na Tenisu uvijek osjećali kao kod kuće, ali i da je to za njih bio jedan od najjačih turnira na kojem su nastupili.


Ova revijalna utakmica održana je upravo zbog promocije turnira na Tenisu, koji će se, nakon nekoliko godina stanke, održati posljednja dva vikenda u lipnju ove godine. 


Za Senjane su nastupili: Marin Rončević, Dario Dabac, Zoran Šolić, Igor Plješa, Željko Tomljanović Beli, Tomislav Prpić Paja, Tomislav Matijević, Sandro Prizmić i Damir Prpić Rika.


Za Sesvećane su nastupili: Slaven Filipović, Edin Derviščaušević, Ronald Manestar, Tomica Kemfelja, Dražen Šemper, Filip Filipović, Toni Babić, Stjepan Pavlic, Krešimir Čivrag, Branko Fišter i Robert Grdović. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.6.2020. 20:18:50

Create Account