U posljednjoj domaćoj utakmici Sesvete pobijedile Lučko

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.5.2018. 14:10:25
U posljednjoj domaćoj utakmici Sesvete pobijedile Lučko

Foto: NK Sesvete, slavlje nakon pobjede nad Dinamom II

U pretposljednjem kolu 2. HNL-a, a posljednjoj utakmici na domaćem terenu Sesvete su pobijedile objektivno slabijeg protivnika s 2:1.


Nogometaši Sesveta dominirali su tijekom cijelog susreta, iako se dečki iz Lučkog nisu dali nadigrati tako lako bez osjetnije borbe.

Prvi pogodak za Sesvete postigao je Antonio Štimac u 33 minuti i s tih 1:0 otišlo se na odmor. 

U drugom poluvremenu već na početku u 48. minuti nakon jednog prodora u kazneni prostor, prekršaj i Marko Cestarić sudi jedanaesterac za goste. Siguran izvođač bio je Borna Petrović. 

Konačnih 2:1 za domaćine postiže u 60. minuti Toni Kolega. 


 Kolo prije kraja Sesvećani su definitivno zauzeli četvrto mjesto na tablici ispred petog Hajduka II kojem bježe 5 bodova, te četiri iza do prije dva kola vodećeg i neprikosnovenog u prvenstvu Dinama II koji je nakon Sesveta izgubio i od Dugopolja i pao na treće mjesto, a drugo je preuzeo Varaždin, koji bi mogao biti viceprvak lice, no Gorica mu je nedostižna i osigurala naslov prvaka lige i plasman u prvu ligu. 

Dinamo II ionako se ne može natjecati u prvoj ligi, pa su očito pred kraj prvenstva otpustili gas. 



U posljednjem kolu naredne subote Sesvete igraju u Solinu protiv posljednjeplasirane momčadi prvenstva koja sigurno ispada iz lige, tako da ta utakmica niti jednima niti drugima apsolutno ništa ne znači. Igrat će se samo za osobni prestiž.  

Rezultati kola:



Tablica:




Vezane vijesti
Ažurirano: 12.5.2018. 11:26:51

Create Account