Adrijan Jandroković, najbolji kadet turnira, na pragu reprezentacije

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.5.2018. 22:17:24
Adrijan Jandroković, najbolji kadet turnira, na pragu reprezentacije

Foto: TK Orion

Trenerica sesvetskog Taekwondoo kluba Orion, Jelena Žeravica, poslala nam je izvještaj o nastupu kadeta kluba na Dalmacija kupu gdje je naš Adrijan Jandroković proglašem najboljim kadetom turnira.



U subotu je troje naših najperspektivnijih kadeta kluba nastupalo na Dalmacija Kupu u Splitu, turniru koji je ujedno bio i prvi kriterijski turnir za ulazak u kadetsku reprezentaciju i nastup na Europskom kadetskom prvenstvu. Nakon što je osvojio sva tri kriterijska turnira za nacionalnu rang listu, Adrijan Jandroković je i dalje nezaustavljiv te osvaja i ovaj kriterijski turnir. Osim što je završio sa zlatom nakon četiri pobjeđene borbe u kategoriji do 53kg, Adrijan je proglašen i najboljim kadetom cijeloga turnira te je na pragu reprezentacije.


Osim Adrijana na turniru su nastupili i Dora Crnac (-37kg) i Grga Dugac (-49kg). S obzirom da joj je kategorija bila najbrojnija, Dora je za medalju trebala pobijediti čak tri borbe. Pobjeđuje dvije te za medalju gubi 10:4 od domaće predstavnice koja osvaja turnir pobjedivši u finalu Europsku kadetsku prvakinju od prošle godine. Grga je zaustavljen u prvom kolu od poznatog protivnika, ali s obzirom da mu je ovo prva kadetska godina u kojoj već pokazuje naznake da njegovo vrijeme u budućnosti tek dolazi, vjerujemo da će na prvenstvu države Grga pokazati svoje bolje izdanje.


Dio ekipe Orionovaca se priprema za Austrian Open koji nas čeka već ovaj vikend, a nakon toga nam slijedi važan ispit za kraj sezone- kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Omišu 16. i 17.06., a ujedno će biti i drugi kriterijski turnir za kadetsku reprezentaciju.



Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account