Hrgović: Cijeli svijet ćemo napadati iz Jelkovca

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.5.2019. 23:16:08
Hrgović: Cijeli svijet ćemo napadati iz Jelkovca

Foto: Filip Hrgović fb

Nakon povratka iz SAD-a  gdje je nokautirao Amerikanca Grega Corbina, Filip Hrgović je dao izjavu  hrvatskim novinarima.



"Američki debi odrađen je jako uspješno. Da smo planirali nije moglo bolje. Nokaut u prvoj minuti jako je dobro odzvonio u svijetu boksa", rekao je Filip Hrgović po povratku iz SAD-a gdje je nokautom u prvoj rundi pobijedio Amerikanca Grega Corbina. 


Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji ostvario je i osmu pobjedu u profesionalnoj karijeri u isto toliko nastupa.  


"Veselim se sljedećim mečevima. Mislim da je konkurencija dobila poruku. Veselim se jer sada dolaze ozbiljna imena i veliki protivnici", nastavio je Hrgović.  Osvrnuo se i na medijske špekulacije vezane uz nastavak njegove karijere.


"Svakako nije istina da odlazim iz Hrvatske. Moja želja je sve premjestiti u ovu dvoranu. Cijeli svijet ćemo napadati iz Jelkovca. Kao Nikola Šubić Zrinski u borbi na Sigetu. Znao je da dolazi Sulejman sa sto hiljada vojnika, on je imao par hiljada i znao je da ide u smrt", zaključio je Hrgović.


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.5.2019. 16:45:31

Create Account