Ivana Arelić nepobjediva u ovoj godini

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.3.2019. 9:46:10
Ivana Arelić nepobjediva u ovoj godini

Foto: TK Orion

O uspjesima mlade članice Oriona piše trenerica Jelena Vukas.



Ivana Arelić nedodirljiva u 2019. godini. Od tri turnira, sa sva tri se vratila sa zlatom. Postala je prvakinja Zagreba (titulu prvakinje Zagreba drži unazad nekoliko godina), osvojila zlato na jakom međunarodnom turniru u Sloveniji, a sada se vratila i iz Grčke, Thessaloniki-a (Solun) sa naslovom klupske europske prvakinje te je tim zlatom izborila i nastup na Europskom juniorskom prvenstvu u Španjolskoj koje će se održati u 9.mj ove godine. 


Ivana je u Grčkoj, u konkurenciji 38 cura u svojoj kategoriji (ukupno 2000 natjecatelja na cijelom turniru) pobjeđivala tri Grčke predstavnice, Ruskinju i u finalu reprezentativnu kolegicu sa svjetskog prvenstva od prošle godine, iz splitskog Marjana.




Ivana ostaje nedodirljiva u 2019., a Orion ima klupsku europsku prvakinju- još jedan veliki rezultat upisan među ostale velike rezultate kluba.


Slovenia Open se održao u Ljubljani vikend prije Klupskog europskog prvenstva u Grčkoj. Na turniru sa 1000 natjecatelja, Orion je nastupio s njih troje, a s medaljama su se vratile Ivana Arelić (zlato) i Dora Crnac (bronca). Dora je također, kao i Ivana, ovogodišnja prvakinja Zagreba te je pokazala  da je uzela ozbiljan "zalet" u 2019.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account