Međunarodni turnir u stolnom nogometu ovog petka i subote u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.10.2017. 19:02:47
Međunarodni turnir u stolnom nogometu ovog petka i subote u Sesvetama

Foto: Hrvatski stolnonogometni savez

Stariji će se možda sa sjetom prisjetiti kako je to nekad bila popularna igra, svi su igrali stolni nogomet. On je ponovo popularan, sve je više In i sve više mladih ponovo se bavi tim vrlo dinamičnim sportom.


Evo objave Hrvatskog stolnonogometnog saveza:


Ovaj vikend u Sesvetama u 8Ball club-u se organizira najveći turnir u stolnom nogometu u regiji,  Balkan Cup. Pozvani su svi ljubitelji nogometa na četiri noge, igrači i igračice te oni koji samo žele pogledati koji dobar potez da se nam pridruže:


U petak(20.10.) su prema rasporedu zabavne discipline: muško-ženski parovi i brza igra, a za subotu(21.10.) su planirane discipline Pojedinačno i Parovi. Prava poslastica su i reprezentativni mečevi u subotu oko 20:00. Reprezentacija Hrvatske zaigrat će protiv Srbije, a bit ćemo domaćini i meču između Bugarske i Slovenije. Večer ćemo završit i uz dobru svirku i players party.


Kod organizacije Balkan Cupa svoje su snage udružili slovenski, hrvatski i srpski stolnonogometni savezi, kako bi priredili izuzetan svjetski prepoznat događaj. Za titulu najboljeg svake se godine igrači natječu na tri turnira. Prvi ovogodišnji turnir održan je u Sloveniji, središnji je ovaj u Hrvatskoj a zaključni turnir održat će se u Srbiji. 


Zanima vas tko je najbolji? Pridružite nam se u Sesvetama! Turnir će se održavati na lokaciji: 8 Ball biljar klub (Kelekova ul. 4, 10360, Sesvete, Hrvatska).


Zaniteresirani više informacija mogu pronaći na stranicama Hrvatskog stolnonogometnog saveza.


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.1.2020. 13:13:24

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account