Međunarodni turnir u stolnom nogometu ovog petka i subote u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.10.2017. 19:02:47
Međunarodni turnir u stolnom nogometu ovog petka i subote u Sesvetama

Foto: Hrvatski stolnonogometni savez

Stariji će se možda sa sjetom prisjetiti kako je to nekad bila popularna igra, svi su igrali stolni nogomet. On je ponovo popularan, sve je više In i sve više mladih ponovo se bavi tim vrlo dinamičnim sportom.


Evo objave Hrvatskog stolnonogometnog saveza:


Ovaj vikend u Sesvetama u 8Ball club-u se organizira najveći turnir u stolnom nogometu u regiji,  Balkan Cup. Pozvani su svi ljubitelji nogometa na četiri noge, igrači i igračice te oni koji samo žele pogledati koji dobar potez da se nam pridruže:


U petak(20.10.) su prema rasporedu zabavne discipline: muško-ženski parovi i brza igra, a za subotu(21.10.) su planirane discipline Pojedinačno i Parovi. Prava poslastica su i reprezentativni mečevi u subotu oko 20:00. Reprezentacija Hrvatske zaigrat će protiv Srbije, a bit ćemo domaćini i meču između Bugarske i Slovenije. Večer ćemo završit i uz dobru svirku i players party.


Kod organizacije Balkan Cupa svoje su snage udružili slovenski, hrvatski i srpski stolnonogometni savezi, kako bi priredili izuzetan svjetski prepoznat događaj. Za titulu najboljeg svake se godine igrači natječu na tri turnira. Prvi ovogodišnji turnir održan je u Sloveniji, središnji je ovaj u Hrvatskoj a zaključni turnir održat će se u Srbiji. 


Zanima vas tko je najbolji? Pridružite nam se u Sesvetama! Turnir će se održavati na lokaciji: 8 Ball biljar klub (Kelekova ul. 4, 10360, Sesvete, Hrvatska).


Zaniteresirani više informacija mogu pronaći na stranicama Hrvatskog stolnonogometnog saveza.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.11.2023. 11:21:34

Create Account