Miroslav Kezerić pobjednik klupskog turnira -Svibanj 2019.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.5.2019. 10:11:13
Miroslav Kezerić pobjednik klupskog turnira -Svibanj 2019.

Foto: Marijan Dolčić

Šahovski klub Vrustun 1252 Vurnovec održao je klupski turnir na kojem je pobijedio Miroslav Kezerić, javlja predsjednik kluba Marijan Dolčić.Miroslav Kezerić pobjednik je Klupskog turnira ŠK Vrustun 1252 Vurnovec - svibanj 2019 sa osvojenih 6/7 bodova, drugo mjesto sa 5,5/7 bodova osvojio je Tomo Martinuš a treće sa isto 5,5/7 bodova ali slabijim buholzem Milan Škorić. 


Bila je to dobar trening pred subotnji veliki turnir prijateljskih šahovskih klubova na Danima Vurnovca 2019. Prvih 3-4 kola očekivani rezultati no u 5 kolu vjerojatno odlučujućem, remi Milana Škorića sa Velidom Kazićem a pobjeda Miroslava Kezerića protiv Tome Martinuša dala je naslutiti da je Miroslav večeras u dobroj formi.


A onda odlučujuće 7 zadnje kolo,gdje je bilo moguće da čak tri igrača Kezerić, Martinuš i Škorić budu ukupni pobjednik. Tomo Martinuš igra protiv također večeras vrlo dobrog Ivana Baloga kojeg na kraju lako dobiva pa bi mu remi Damira Obada i Miroslava  Kezerića donjela prvo mjesto. Milan Škorić dobiva Željka Konicija a njemu treba pobjeda Damira Obada za prvo mjesto. No sve kalkulacije i točku na i stavlja Miroslav Kezerić koji pobjedom nad Damirom Obadom sa 6/7 bodova osvaja turnir.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.11.2019. 9:43:06

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account