Mladi Sesvećanin Gabrijel Jereb sprema se za Europsko juniorsko prvenstvo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.9.2019. 12:17:16
Mladi Sesvećanin Gabrijel Jereb sprema se za Europsko juniorsko prvenstvo

Foto: Obitelj Jereb

Prije otprilike godinu dana objavili smo priču o mladom i talentiranom sportašu, članu Taekwondo kluba Dubrava koji niže mnoge uspjehe, čiji se niz nastavlja i dalje.



Gabrijel Jereb završio je ove godine osnovnu školu, i uz nastavak školovanja u srednjoj, nastavlja i lijepi niz uspjeha u taekwondou u svom klubu. Prošle godine bio je član Hrvatske kadetske taekwondo reprezentacije s kojom je sudjelovao prošle godine u studenom na Europskom kadetskom prvenstvu u Španjolskoj gdje je nakon pobjede nad Armencom zaustavljen od predstavnika Cipra.


Ove godine prerastao je kadetski uzrast, no kvalificirao se u juniorsku reprezentaciji hrvatske čime je dokazao svoj talent. 


„Za sve te rezultate zaslužni su treneri iz TK Dubrava kao i on sam svojom upornošću, neodustajanju,voljom i spotskim duhom. Uporan je, trenira po dva puta na dan od rekreacijskog i tehničkog do sparinga”, izjavila nam je mama Jereb.


Ove godine Gabrijel je bio u Tuheljskim Toplicama od 15.9-do 22.9 na pripremama juniorske reprezentacije za naredno europsko natjecanje.


Kvalifikacijski turniri ove godine su bili :

1.fFniks kup - 2. mjesto

2. Zaprešić open - 1.mjesto

3.Junirsko prvenstvo Hrvatske – 1.mjesto


Sigurno smo da ćemo o Gabrijelu i nadalje slušati lijepe vijesti.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.2.2024. 17:21:39

Create Account