Najave današnjih utakmica u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.12.2017. 8:48:59
Najave današnjih utakmica u Sesvetama

Foto: Sesvete danas

Danas se u Sesvetama igra nogomet, rukomet i košarka.


Kronološki gledano, prvi na teren izlaze nogometaši. U 19. kolu 2. HNL-a na stadionu sv. Josipa Radnika od 13,30 NK Sesvete dočekuje Novigrad. Sesvećani su se od lošeg početka prvenstva uzdigli i trenutačno su četvrti iza Dinama, Dugopolja i Gorice. Novigrad je posljednja i najlošija momčad lige, pa se s pravom očekuje od nogometaša Sesveta pobjeda na domaćem terenu, jer sve drugo bilo bi neozbiljno. 


Košarkaši Sesveta najbolja su momčad druge HKL-a centar. U 7 dosadašnjih utakmica zabilježili su svih sedam pobjeda. U današnjem 8. kolu Sveci dočekuju devetoplasirani Zrinjevac 1937. Iako se radi o sportu i nije fer nikada protivnika podcjeniti, ovdje se također radi o očitoj razlici u kvaliteti, tako da bismo trebali očekivati pobjedu domaćina. Utakmica se od 17,30 igra u sportskoj dvorani u Jelkovcu, uz slobodan ulaz.


Puno će teže na borilištu biti rukometašima Sesveta. U prvoj sezoni najvišeg hrvatskog rukometnog ranga, Sesvećani skupljaju iskustva, ali povremeno i pobjeđuju, kao u prošloj utakmici   kad su dobili Metalac. No u goste sad stiže jako dobra momčad Umaga koja je trenutačno peta na tablici, no u vrhu je za sada velika gužva. Sesvećani su osmi što nije loše, dapače, za sada ide prema planu koji govori o namjeri opstanka u ligi u ovoj sezoni. Utakmica u gimnazijskoj dvorani igra se od 19,30, a naši rukometaši pozivaju sve svoje sugrađane da dođu na utakmicu i navijanjem pomognu. Ulaz u dvoranu se ne naplaćuje.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.11.2023. 11:21:34

Create Account