Orion među najboljima na međunarodnom Jastreb open kupu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.11.2018. 22:09:43
Orion među najboljima na međunarodnom Jastreb open kupu

Foto: TK Orion

TK Orion izborio je visoko 6. mjesto u konkurenciji 80 vrsnih klubova na najjačem međunarodnom turniru u Hrvatskoj, piše trenerica kluba Jelena Vukas.



Arena Zagreb bila je mjesto gdje je u nedjelju, 25.11.  pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i grada Zagreba  održan 20. Jastreb Open- Kup veleposlanika Koreje, najjači međunarodni turnir za mlađe uzraste na ovim prostorima, koji je okupio velikih 1000 natjecatelja sa svih strana Europe, a i ponekih država izvan nje. Za Orion je nastupalo 27 manje iskusnih, a i onih iskusnijih natjecatelja. Nekima je trebalo i po 3 pobjede da bi došli do medalje, a nakon cijeloga dana provedenog u Areni, show-a koji je priredio Kukkiwon demo team i oduševio sve prisutne, Orion je završio na visokom 6. mjestu u moru 80 klubova koji su nastupili. Limači su završili ekipno 3, a mlađe kadetkinje druge.


Zlato:

Dora Crnac

Nika Jandroković

Leonila Bošnjak

Petra Jurišić

Egon Pesserl


Srebro:

Grga Dugac

Eva Kušeković

Ela Kranjčec

Antonio Jendruša


Bronca:

Leona Ćutić

Matea Miličević

Nensi Bigić

Filip Matić

Sven Jurenec


Ovime privodimo sezonu kraju, a preostaje nam još jedan turnir za dva tjedna gdje će nastupiti  nekoliko naših natjecatelja koji još ove sezone nisu nastupali. Uz to, željno iščekujemo 1. prosinca kada naš Adrijan Jandroković nastupa na Europskom kadetskom prvenstvu u Španjolskoj. Adrijan je s kadetskom reprezentacijom jučer otputovao za Španjolsku.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account